۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
1399/10/24
راه اندازی نرم افزار جامع کتابخانه آریان

با همت و پیگیری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، فرآیند خرید و راه اندازی نرم افزار جامع کتابخانه آریان محقق شد. این نرم افزار کاملا تحت وب است و از فن‌آوری‌های روز نرم‌افزاری دنیا بهره برده و کلیه استانداردهای حوزه مدیریت اطلاعات را پوشش می‌دهد. در حال حاضر در قالب Multi Portal در4 باب کتابخانه دانشکده ای و بیمارستانی دانشگاه در حال استفاده می باشد. قابل ذکر است است با توجه به تحت وب بودن نرم افزار، جستجو در منابع آن به صورت های مختلف در فیلدهای عنوان، پدیدآور ،موضوع و ... قابل انجام است و کاربران محترم جهت اطلاع از منابع کتابخانه از خارج از دانشگاه نیز به پورتال کتابخانه ها دسترسی دارند، لیکن جهت ثبت نام و استفاده از کتابخانه ها بایستی از طریق آدرس http://lib.jums.ac.ir/ وارد پورتال شده و از طریق منوی بالای پورتال، راهنمای کاربران را مطالعه نمایند.

لینک پورتال کتابخانه ها از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی جهرم ،کتابخانه مرکزی و کتابخانه دیجیتال دانشگاه قابل دسترسی است.

تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.